Urmareste-ne:

Pui Kiev

Puiul Kiev este un preparat pe care si-l revendica atat Ucraina, cat si Rusia, care sustine ca aceasta reteta a fost preparata prima oara la Moscova. Crocant la exterior, dar umplut cu arome delicioase, descopera cea mai simpla reteta a unui preparat cu adevarat savuros si versatil!

pui_kiev

Timp de preparare: 40 min.

Dificultate: mediu

Ingrediente

2 buc. piept pui
200 g unt
4 fire de ceapa verde
4 fire de usturoi verde
1 leg marar
2 linguri zeama de lamaie
4 oua
200 g faina
200 g pesmet
sare
piper

Mod de preparare

Freaca untul impreuna cu ceapa, usturoiul si mararul tocate marunt. Asezoneaza amestecul cu sare si piper. Baga-l in frigider cat bati pieptul de pui cu ciocanul de snitele. Intinde amestecul de unt pe suprafata fiecarei bucati de carne, apoi ruleaz-o si fixeaz-o cu scobitori. Bate ouale intr-un bol.

Da fiecare bucata umpluta de pui prin faina, apoi prin ou si ultima oara prin pesmet. Pune-le la prajit in ulei incins, pana cand se rumenesc pe toate partile. Scoate pieptul pe servetele de hartie, pentru a elimina excesul de grasime.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Pui kiev Reteta pui kiev Retete pui

Daniela Ganciu

Pasionata de cuvinte cu sens, puse in forme si ambalaje practice si utile pentru orice mamica sau viitor parinte. Intotdeauna scriu cu gandul ca articolul va deveni un ghid, un prieten, un ajutor pentru cititorii mei.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul