Urmareste-ne:

Pilaf de orez cu conopida

Pilaful de orez cu conopida este o metoda gustoasa de a gati pilaful simplu si de a-l servi ca fel principal!

pilaf-orez-conopida

Foto: primalbydesign.wordpress.com

Timp de preparare

50 min.

Dificultate

usor

Ingrediente

200 g de orez (o cana)

1 ardei gras rosu

1 conopida mica

600 ml apa (3 cani) sau supa de pui

1 morcov

o ceapa

patrunjel

sare

piper

vegeta

3 linguri de ulei

Mod de preparare

Rupe conopida in bucati mici (buchetele) si pune-o la fiert, separat, intr-o oala cu apa si sare. Nu o lasa sa se fiarba complet!

Caleste ceapa tocata marunt intr-o cratita cu ulei incins, adauga morcovul ras si ardeiul gras tocat marunt. Pune sare, piper si putina vegeta.

Spala bine orezul, in mai multe ape, si adauga-l si pe el in tigaie, cateva minute. Adauga si conopida semifiarta.

Pune peste legume 600 ml de apa (3 cani) sau supa de pui si baga oala la cuptor, pana cand fierbe orezul.

Patrunjelul verde tocat marunt se presara direct in oala, dupa ce e scoasa de la cuptor, sau se serveste direct in fafurie.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Pilaf orez conopida Reteta pilaf orez conopida Pilaf cu orez

Daniela Ganciu

Pasionata de cuvinte cu sens, puse in forme si ambalaje practice si utile pentru orice mamica sau viitor parinte. Intotdeauna scriu cu gandul ca articolul va deveni un ghid, un prieten, un ajutor pentru cititorii mei.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul