Urmareste-ne:

Piept de pui in sos de caise

Pieptul de pui in sos de caise este o mancare perfecta pentru o cina in familie. Are o aroma deosebita, se prepara foarte usor si este savuros.

Piept_de_pui_in_sos_de_caise

Timp de preparare

 35 minute

Dificultate

 usor

Ingrediente

400 g piept de pui

90 g migdale

6-7 caise

60 g pasta tomata

3 linguri de zahar brun

1 lingurita de mustar

1 lingura zeama de lamaie

sare

Mod de preparare

Spala bine caisele si taie-le cubulete. Pune-le intr-un blender si adauga peste ele zaharul brun, zeama de lamaie, mustarul si pasta tomata. Mixeaza-le bine. Taie fasii pieptul de pui si asezoneaza-l cu sare dupa gust. Unge carnea de pui cu pasta de caise.

Preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius si asaza pieptul de pui intr-un vas termorezistent. Acopera vasul cu o folie de aluminiu si baga puiul la cuptor, la foc mediu, pentru 25 de minute. Cand este aproape gata, indeparteaza folia si presara peste pui si migdalele.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Piept de pui Pui cu caise Retete pui

Ana Ionescu

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul