Urmareste-ne:

Peste rasol cu piure de zarzavat

Pestele rasol cu piure de zarzavat este un preparat potrivit pentru alimentatia copiilor sau a persoanelor care sunt la regim.

peste-piure-zarzavat

Foto: guyawford.wordpress.com

Timp de preparare

80 minute

Dificultate

Mediu

Ingrediente

1 kg peste rasol (la alegere)

1 kg cartofi

4-5 catei usturoi

2 morcovi

1 telina

1/2 legatura marar

sare

100 ml ulei

1/2 lamaie

Mod de preparare

Curata pestele, spala-l, presara sare peste el, apoi lasa-l deoparte.

Curata cartofii, morcovii si telina, taie-le cubulete si pune-le la fiert in apa cu sare.

Cand legumele sunt aproape fierte, adaugi pestele si mai lasi pe foc 15 minute.

Scoate cu grija pestele si aseza-l pe un platou.

Strecoara legumele, pastrand 2 cani din zeama in care au fiert.

Paseaza toate legumele, ca sa obtii un piure fin. Separat, curata usturoiul, piseaza-l si freaca-l cu ulei, pana obtii o maioneza pe care o adaugi in piure.

Presara si mararul tocat fin. Serveste pestele cu garnitura de legume obtinuta.

Tipul bucatariei

Internationala

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Peste rasol cu piure de zarzavat Peste Peste rasol

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul