Pastrav cu sos de mustar si piper

Pastravul cu sos de mustar si piper este un preparat usor, pe care il poti pregati pentru familia ta, in weekend.

Timp de preparare

50 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

4 fileuri pastrav, fara piele

300 ml supa legume

300 ml vin alb

1 ceapa

1 catel usturoi

2 foi dafin

100 ml smantana

1 lingurita piper boabe

2 lingurite mustar

amidon

verdeata

Mod de preparare

Pune la fiert supa de legume, vinul, ceapa tocata juliene, usturoiul pisat si foile de dafin si lasa-le sa se aromatizeze.

Adauga pestele in acest amestec si lasa la fiert, circa 15 minute. Scoate pestele si tine-l la cald.

Strecoara 100 ml din zeama in care a fiert pestele, apoi adauga intr-o tigaie smantana, piperul si mustarul si da in clocot. Stinge totul cu cei 100 ml de supa. Adauga amidon, cat sa obtii un sos mai gros.

Toarna sosul peste pestele asezat pe un platou, apoi presara verdeata deasupra.

Tipul bucatariei

Internationala

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Pastrav cu sos de mustar si piper Pastrav Sos de mustar si piper

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:



Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul