Urmareste-ne:

Pastrav cu migdale

Reteta de pastrav cu migdale este ideala pentru a fi servita la masa de seara, alaturi de cei dragi.

pastrav-migdale

Foto: seriouseats.com

Timp de preparare

40 minute

Dificultate

Medie

Ingrediente

4 pastravi mici

2 linguri migdale prajite, fulgi

100 g parmezan ras

4 lingurite maioneza

1 lingura unt

1 ceapa mica, taiata

1 lingurita marar

1 lingura patrunjel proaspat, tocat

1 lingura suc de lamaie

1 lingurita sare

1/2 lingurita piper

Mod de preparare

Curata pestii foarte bine, apoi spala-i in apa rece si taie-i pe jumatate.

Pune untul intr-o tava de copt si da-l la cuptor sa se topeasca, tapeteaza apoi tava cu felii de ceapa. Aseaza pestele peste ceapa si asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Presara mararul peste acest preparat.

Pune intr-un castron parmezanul, maioneza, patrunjelul si sucul de lamaie. Amesteca bine, apoi toarna sosul peste peste.

Pune pestele la cuptor la foc mare (220 grade), pentru 20 de minute. Cand pestele este destul de moale, il poti presara cu fulgi de migdale.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Pastrav cu migdale Pastrav Migdale

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul