Urmareste-ne:

Pastrav cu miez de nuci

Pastravul cu miez de nuca reprezinta un preparat sofisticat, a carui pregatire nu dureaza mai mult de o ora.

pastrav-nuci

Foto: retetecalamama.ro

Timp de preparare

40 minute

Dificultate

Medie

Ingrediente

2 pastravi de 450-500 g fiecare

100 g nuca

faina

1 pahar rom (150 ml)

40 g unt

sare

piper

Mod de preparare

Curata pastravul, apoi clateste-l bine cu apa rece si usuca-l pe servete absorbante.

Presara sare si piper in interiorul pastravului, apoi da-l prin faina. Pune pastravul la prajit in unt, intr-o tigaie mare, tip wok, intorcandu-l pe ambele parti.

Scoate pestele din wok cu o spumiera si aseaza-l pe servete de bucatarie, ca sa se scurga de grasime.

Aseaza pastravii pe un platou si intre timp prajeste miezul de nuca tocat mare. Peste nuca, toarna un pahar de rom si lasa-l sa se evapore la foc iute.

Toarna sosul obtinut peste peste.

Tipul bucatariei

Internationala

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Pastrav Pastrav cu miez de nuci Nuci

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul