Urmareste-ne:

Pastrav cu ciuperci, la cuptor

Pestele la cuptor se pregateste destul de simplu, iar daca ii imbogatesti gustul cu un sos de ciuperci, toata familia se va aduna in jurul mesei.

Timp de preparare

50 de minute

Dificultate

Medie

Ingrediente

1 pastrav (1,3 kg-1,5 kg)

1/2 kg ciuperci

2 linguri unt

1 ceasca smantana lichida

100 g cascaval ras

sare

piper

Mod de preparare

Curata bine pestele, apoi taie-l bucati potrivite, eliminand capul si coada.

Spala ciupercile si taie-le felii groase, apoi pune-le la calit, in putin unt. Potriveste ciupercile de gust, adaugand sare.

Unge o forma termorezistenta cu untul ramas, aseaza alternativ peste, smantana, ciuperci si cascaval. Ultimul strat trebuie sa fie de smantana.

Pune pestele la copt, la foc mediu (175 de grade), circa 40 de minute.

Trucuri

Serveste pestele cu un vin alb demisec alaturi.

Tipul bucatariei

Internationala

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Pastrav cu ciuperci la cuptor Pastrav la cuptor Pastrav

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul