Paste cu peste si spanac

Pastele cu peste si spanac sunt un preparat gustos, hranitor si o idee grozava pentru un pranz sau o cina rapida. Iata una dintre cele mai simple retete.

paste-peste-spanac

Timp de preparare

25 min.  

Dificultate

usor

Ingrediente

2 conserve ton bucati
2 rosii
500 g spanac
400 g paste
3 catei de usturoi
3 linguri ulei de masline
sare
piper

 

Mod de preparare

Fierbe pastele in apa cu sare, pana devin al dente. Caleste spanacul cu usturoiul intr-o tigaie cu ulei de masline. Dupa un minut, adauga tonul scurs de in prealabil de zeama. Amesteca ingredientele pe foc, timp de 6-8 minute.

Scurge bine pastele de apa si adauga-le in tigaie, peste spanac si ton. Amesteca-le inca un minut, pe foc, apoi stinge focul. Asezoneaza pastele cu sare si piper. Serveste-le cu parmezan ras pe deasupra si stropeste-le cu putin ulei de masline.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Paste peste spanac Paste ton spanac Retete paste

Daniela Ganciu

Pasionata de cuvinte cu sens, puse in forme si ambalaje practice si utile pentru orice mamica sau viitor parinte. Intotdeauna scriu cu gandul ca articolul va deveni un ghid, un prieten, un ajutor pentru cititorii mei.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:



Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul