Oua coapte in cartofi

Ouale coapte in cartofi reprezinta o idee grozava pentru diversificarea meniului de zi cu zi, care are tendinta de a deveni adesea plictisitor. Descopera o reteta simpla si hranitoare, numai buna de preparat pentru pranz sau cina!

Oua_coapte_in_cartofi

Timp de preparare

 20 + 70 min.

Dificultate

 usor

Ingrediente

6 cartofi mari

75 g unt

100 g parmezan sau cascaval ras

6 oua mici

1 ceapa mica tocata marunt

sare

piper

Mod de preparare

Spala cartofii si baga-i in cuptorul incins, pe o tava, timp de 60-70 de minute, pana cand se inmoaie. Verifica daca sunt copti prin introducerea unei furculite in ei. Se taie un sfert din suprafata cartofilor si se scobesc cu atentie bucatile ramase pentru a face loc umpluturii si oualor.

O parte din miez se pastreaza pentru umplutura si se amesteca cu untul ramas, ceapa si parmezanul. Se umplu cartofii pe jumatate, iar deasupra se sparg ouale.

Se pun din nou in tava, se presara parmezan deasupra fiecaruia si se baga la cuptor inca 15 minute sau pana cand oule sunt gata.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Oua coapte in cartofi Oua cartofi Retete cartofi

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:



Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul