Urmareste-ne:

Orez gratinat cu carne tocata

Orezul gratinat cu carne tocata este foarte satios si, cu siguranta, va fi apreciat de intreaga familie.

Timp de preparare

80 minute

Dificultate

Medie

Ingrediente

250 g orez

250 g carne tocata

750 ml supa legume

1 ceapa

1 morcov

1 lingura paste tomate

100 g cascaval

2 linguri ulei

1 lingurita unt

sare

piper

Mod de preparare

Spala orezul, apoi pune-l la fiert cu supa de legume. Dupa ce a f iert, condimenteaza-l cu sare, piper si acopera-l cu un capac.

Pune uleiul la incins, adauga ceapa tocata marunt, morcovul ras si putina apa sa se inmoaie. Adauga carnea tocata, sare si piper dupa gust, apoi lasa carnea la foc mic, pana ce scade toata zeama. Pune pasta de tomate si lasa sa dea in clocot.

Pune orezul intr-un vas termorezistent, uns cu unt, apoi aseaza deasupra carnea si rade cascavalul.

Lasa orezul 10 minute la cuptor, pana ce se gratineaza usor.

Tipul bucatariei

Internationala

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Orez gratinat cu carne tocata Orez gratinat Carne tocata

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul