Urmareste-ne:

Muschi de porc in aluat

Daca vrei sa iti surprinzi musafirii de sarbatori cu o friptura speciala, atunci alege un muschiulet de porc in aluat. Acesta se prepara foarte usor si are un gust incantator.

muschi-porc-aluat

Timp de preparare

80 min

Dificultate

mediu

Ingrediente

450 aluat de foietaj

400 g muschi de porc

1 ceapa mare

300 g ciuperci

50 g smantana

1 morcov mare

1 galbenus

sare si piper

ulei

Mod de preparare

Intr-o tigaie mare pune ulei la incis si rumeneste muschiul de porc pe ambele parti. Intre timp, mixeaza la blender ciupercile, ceapa si morcovii pana cand devin pasta. Scoate muschiuletul de porc pe un platou, iar in acelasi ulei caleste ceapa, ciupercile si morcovii pentru aproximativ 3 minute.

Adauga peste ele si smantana, apoi sareaza si pipereaza compozitia dupa gust. Intinde aluatul de foietaj, unge-l cu pasta de ciuperci si smantana si asaza peste el si muschiul. Inveleste-l apoi in aluat, unge-l deasupra cu galbenus de ou, apoi da-l la cuptor pentru o ora.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Muschi de porc in aluat Friptura de porc Retete porc

Ana Ionescu

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul