Mancare de pastai

| | Modificat: 2012-04-20 16:10:44

Mancarea de pastai este una dintre cele mai gustoase preparate! Fie ca este fasole verde sau ca e galbena, mancarica garnisita cu sos de rosii si usturoi este un deliciu pentru toata familia!

mancare-pastai

Timp de preparare

40 min.

Dificultate

usoara

Ingrediente

1.5 kg pastai de fasole (verde sau galbena)

2 cepe mici

1 conserva rosii in bulion

piper boabe

sare

piper macinat

4 catei de usturoi

1 legatura de marar sau patrunjel

Mod de preparare

Toaca ceapa si pune-o la calit in putin ulei, in oala in care prepari mancarea.

Las-o sa se cristalizeze, apoi adauga fasolea pastai (de la conserva sau proaspata).

Adauga sare, piper si apa, pana cand se acopera fasolea.

Bag-o la cuptor si las-o sa fiarba si sa scada.

Cu 10 minute inainte de a fi gata, pune si rosiile in bulion si usturoiul tocat marunt.

Dupa ce o scoti de la cuptor, presara pe deasupra patrunjel sau marar tocat marunt, dupa preferinta.

Tipul bucatariei

romaneasca

Taguri Mancare pastai Reteta mancare pastai Mancare fasole pastai

Citeste si despre

Articole de la parteneri