Kebab

Kebab-ul este un preparat specific bucatariei arabesti, care are un gust exotic si aromat.

Timp de preparare

35 minute

Dificultate

mediu

Ingrediente

400 g carne de miel

2 linguri de otet balsamic

1 lingurita de mustar Dijon boabe

frunze de menta, tocate marunt

2 crengute mici de rozmarin

piper rosu, sare

2 linguri de ulei

1 catel de usturoi, ras pe razatoarea mica

Mod de preparare

Taie carnea cubulete, apoi pune-o la marinat intr-un amestec din otet balsamic, mustar Dijon boabe, frunze de menta tocate marunt, rozmarin tocat marunt, piper rosu, sare si usturoi. Lasa totul la frigider, acoperit cu o folie alimentara, minim o ora.

Aseaza bucatile de carne pe bete de frigarui, apoi pune-le pe un gratar incins. Lasa-le sa se rumeneasca, circa 3-4 minute, pe fiecare parte.

Tipul bucatariei

Arabeasca

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Kebab Lipie Bucatarie arabeasca

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:



Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul