Urmareste-ne:

Gulii umplute, cu sos alb

Vrei sa prepari un aperitiv deosebit pentru masa de pranz. Opteaza atunci pentru niste gulii umplute, delicioase, care se pregatesc foarte usor si au un gust incantator.

gulii-umplute

Timp de preparare

40 min  

Dificultate

usor

Ingrediente

6 gulii

600 g carne tocata

4 cepe

2 linguri de pesmet

2 linguri de ulei

50 g de unt

1 legatura de patrunjel verde

1 lingurita de boia

sare si piper

3 linguri de faina

2 cani de lapte  

Mod de preparare

Curata si spala bine guliile, apoi scobeste-le in interior. Pune putina apa cu sare la fiert si pune guliile sa clocoteasca aproximativ 5 minute.

Caleste ceapa taiata marunt in putin ulei, apoi adauga peste ea si miezul de la gulii taiat fin, carnea tocata, si lasa-le sa se rumeneasca 5 minute. Condimenteaza compozitia cu sare, piper si boia dupa gust, apoi adauga pesmet, patrunjel tocat marunt si amesteca-le bine. La final, umple guliile cu acest amestec.

Separat, caleste doua cepe cu faina si cu laptele, pana cand obtii un sos mai gros. Baga guliile la cuptor intr-o tava unsa cu unt pentru aproximativ 30 de minute si serveste-le cu sos.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gulii Gulii umplute Gulii umplute cu carne

Ana Ionescu

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul