Gulii umplute, cu sos alb

| | Modificat: 2013-07-05 12:18:48

Vrei sa prepari un aperitiv deosebit pentru masa de pranz. Opteaza atunci pentru niste gulii umplute, delicioase, care se pregatesc foarte usor si au un gust incantator.

gulii-umplute

Timp de preparare

40 min  

Dificultate

usor

Ingrediente

6 gulii

600 g carne tocata

4 cepe

2 linguri de pesmet

2 linguri de ulei

50 g de unt

1 legatura de patrunjel verde

1 lingurita de boia

sare si piper

3 linguri de faina

2 cani de lapte  

Mod de preparare

Curata si spala bine guliile, apoi scobeste-le in interior. Pune putina apa cu sare la fiert si pune guliile sa clocoteasca aproximativ 5 minute.

Caleste ceapa taiata marunt in putin ulei, apoi adauga peste ea si miezul de la gulii taiat fin, carnea tocata, si lasa-le sa se rumeneasca 5 minute. Condimenteaza compozitia cu sare, piper si boia dupa gust, apoi adauga pesmet, patrunjel tocat marunt si amesteca-le bine. La final, umple guliile cu acest amestec.

Separat, caleste doua cepe cu faina si cu laptele, pana cand obtii un sos mai gros. Baga guliile la cuptor intr-o tava unsa cu unt pentru aproximativ 30 de minute si serveste-le cu sos.

Taguri Gulii Gulii umplute Gulii umplute cu carne

Citeste si despre

Articole de la parteneri