Urmareste-ne:

Gnocchi cu sos de rosii

Gnocchi cu sos de rosii este o reteta imprumutata din bucataria italiana, foarte rapida si gustoasa.

gnocchi-sos-rosii

Foto: chadburgess.org

Timp de preparare

25 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

400 g paste gnocchi

200 ml suc de rosii

1 ceapa

200 g de mozzarella

3 linguri de ulei de masline

4-5 linguri de parmezan ras

oregano

busuioc

sare

50 ml apa

Mod de preparare

Pregateste un sos de rosii. Caleste ceapa in uleiul incins, adauga apoi sosul de rosii, oregano, busuioc, sare, apa si piper. Lasa sosul sa fiarba, circa 15 minute, pana se ingroasa usor.

Separat, fierbe pastele gnocchi, potrivit instructiunilor de pe pachet.

Scurge pastele de apa, apoi pune-le peste sos si continua sa fierbi totul 3 minute.

Presara deasupra pastelor parmezan ras si mozarella.

Trucuri

Poti alege sa asezi pastele astfel pregatite intr-un vas tremorezistent si sa le coci la cuptor, circa 15 minute, pana se rumenesc usor.

Tipul bucatariei

Italiana

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gnocchi Gnocchi cu sos de rosii Sos de rosii

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul