Friptura de vita cu sos de rosii

Friptura de vita cu sos de rosii este alegerea ideala pentru masa familiei tale, atunci cand esti in lipsa de inspiratie si vrei sa scapi de monotonia care s-a abatut asupra meniului tau!

friptura-vita-legume

Timp de preparare: 90 minute

Dificultate: usor  

Ingrediente

1 kg carne de vita

1 capatana de usturoi

6 linguri sos de rosii

cimbru

piper

rozmarin

boia de ardei (dulce sau picanta)

1 1/2 pahare vin rosu

ulei  

Mod de preparare

Taie carnea fileuri de 1.5- 2 cm grosime si asaza-le intr-o tava unsa in prealabil cu ulei. Toaca usturoiul marunt si presara-l pe deasupra fileurilor. Asezoneaza fripturile cu condimente: rozmarin, cimbru, sare, piper, boia, dupa gust.

Toarna sosul de rosii peste carne, apoi vinul si acopera tava cu folie de aluminiu. Bag-o in cuptorul incins in prealabil, in jur de 60-80 de minute. Cu 15 minute inainte de a fi gata, da folia de aluminiu la o parte, pentru ca friptura sa se rumeneasca.

Friptura se serveste cu garnitura de cartofi sau legume alaturi.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Friptura vita sos rosii Friptura vita Retete vita

Daniela Ganciu

Pasionata de cuvinte cu sens, puse in forme si ambalaje practice si utile pentru orice mamica sau viitor parinte. Intotdeauna scriu cu gandul ca articolul va deveni un ghid, un prieten, un ajutor pentru cititorii mei.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:



Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul