Friptura cu banane

Friptura cu banane este o reteta usor exotica, cu care iti poti impresiona invitatii la o cina festiva sau pe care o poti savura cand vrei sa iei o gustare cu continut scazut de calorii!

friptura-banane

Foto: australianbananas.com.au

Timp de preparare

20 minute

Numar portii

4

Dificultate

usor

Ingrediente

sucul de la 4 portocale (aprox. 250 ml)

coaja de la 1/2 portocala

2 linguri de zahar brun

3 banane taiate felii

500 g cotlete carne de porc, fara grasimi

spanac

Mod de preparare

Prepara mai intai sosul, amestecand zaharul, sucul si coaja de portocale intr-o cratita, pe care o pui pe foc. Las-o sa fiarba pana cand se topeste zaharul.

Adauga feliile de banane si da focul mic inca doua minute, dupa care ia-o de pe aragaz si lasa sosul sa se raceasca.

Intre timp, prepara cotletele pe gratar, curata spanacul si spala-l bine.

Monteaza o farfurie cu un pat de spanac, un cotlet de porc si pe deasupra sos cu banane, cu ajutorul unei linguri.

Valori nutritrionale per portie

Calorii: 272.2

Proteine: 28 g

Grasimi: 5 g

Carbohidrati: 26 g

Fibre: 2 g

Fier: 2 mg

Zinc

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Friptura cu banane Reteta friptura banane Retete exotice

Daniela Ganciu

Pasionata de cuvinte cu sens, puse in forme si ambalaje practice si utile pentru orice mamica sau viitor parinte. Intotdeauna scriu cu gandul ca articolul va deveni un ghid, un prieten, un ajutor pentru cititorii mei.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:



Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul