Urmareste-ne:

Dovleac copt cu pesto si mozzarella

Vrei sa pregatesti o gustare rapida, satioasa si foarte hranitoare? Iti recomandam o reteta savuroasa de dovleac copt cu mozzarella delicioasa.

dovleac-mozzarela

Timp de preparare

50 min  

Dificultate

usor

Ingrediente

1 dovleac placintar mediu

2 linguri de ulei de masline

2 ardei grasi

1 ceapa medie

1 ardei iute

1 lamaie

3 linguri de pesto

rucola

sare si piper  

Mod de preparare

Asaza dovleacul intr-o tava mare si, separat, amesteca intr-un castron mic uleiul de masline cu ardeiul iute. Toarna acest amestec peste dovleac si da-l la cuptor pentru 14 minute. Adauga apoi ceapa si ardeii tocati marunt si mai lasa dovleacul la cuptor 20 de minute, pana cand se inmoaie legumele.

Cand dovleacul este gata, serveste-l cu salata de rucola, asezonata cu zeama de lamaie, sare si piper, presarat cu mozzarella si cu putin sos pesto.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dovleac cu sos pesto Retete dovleac Retete dovleac la cuptor

Ana Ionescu

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul