Urmareste-ne:

Cus-cus cu legume

Granulele de cus-cus, un soi de paste fainoase originare din nordul Africii, au devenit tot mai populare in preparatele romanesti. Consistenta moale prin fierbere si gustul deosebit al cus-cus-ului asociat cu alte ingrediente il face un candidat excelent pentru mese gustoase in familie. Reteta de cus-cus cu legume este ideala pentru garnituri sau pranzuri sanatoase.

cus_cus_legume

Timp de preparare

40 minute  

Dificultate

Usor

Ingrediente

250 g cus-cus

100 g legume congelate

o ceapa

150 g ciuperci

ulei

sare

piper

vegeta

Mod de preparare

Pune la incins in tigaie cateva linguri de ulei, apoi adauga ceapa tocata marunt. Imediat ce se inmoaie, adauga ciupercile taiate si caleste-le 5 minute.

Pune si legumele congelate si lasa totul la calit, in jur de 8 minute. Pune un litru de apa la fiert intr-un vas, adauga un praf de sare si un strop de ulei, apoi pune cus-cus-ul la fiert.

Cand se inmoaie bine, scurge-l temeinic si pune-l peste legumele calite, amestecand dinamic sa nu se lipeasca si adaugand si o lingura de vegeta.

Asezoneaza cu sare si piper, apoi serveste-l cald, cu cateva fire de patrunjel pe deasupra.  

Tipul bucatariei

Africana

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cus-cus legume Reteta cus-cus Retete cus-cus

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul