Creveti cu usturoi si legume

| | Modificat: 2014-09-24 11:37:54

Crevetii cu usturoi si legume reprezinta una dintre cele mai simple solutii pentru o masa rapida, copioasa si gustoasa!

creveti-usturoi-legume

Timp de preparare

35 min.

Dificultate

usor

Ingrediente

4 lingurite ulei de masline

2 ardei grasi rosii

1 kg de sparanghel, curatat si taiat bucati

2 lingurite de coaja de lamaie

1/2 lingurita sare

5 catei de usturoi

500 g creveti decorticati

1 cana de supa de pui

1 lingurita amidon de porumb

2 linguri suc de lamaie

2 linguri patrunjel proaspat tocat  

Mod de preparare

Pune o tigaie cu 2 linguri de ulei la incins si adauga ardeiul gras, sparanghelul, coaja de lamaie si sarea. Lasa-le sa se caleasca pana cand se inmoaie. Transfera legumele intr-un bol si acopera-le pentru a se mentine calde. Adauga restul de 2 linguri de ulei si usturoiul in tigaie si caleste-l 30 de secunde, dupa care adauga si crevetii si amesteca-i bine, timp de 1 minut.

Separat, amesteca supa cu amidonul de porumb si apoi toarn-o peste creveti. Asezoneaza ingredientele cu sare si amesteca totul viguros pana cand sosul se ingroasa si crevetii capata o culoare rozalie. La sfarsit, adauga zeama de lamaie si patrunjelul proaspat. Serveste crevetii alaturi de garnitura de legume preparata anterior.

Taguri Creveti usturoi legume Reteta creveti usturoi legume Retete creveti

Citeste si despre

Articole de la parteneri