Urmareste-ne:

Chiftele din ficat de pui

Chiftelele din ficat de pui sunt un aperitiv perfect pentru sarbatori. Se pregatesc rapid, sunt usor de pregatit si au un gust savuros.

chiftele

Timp de preparare: 40 min

Dificultate: usor

Ingrediente

700 g ficat de pui

2 cepe medii

180 ml ulei

300 g miez de paine

5 linguri de faina

sare si piper  

Mod de preparare

Spala bine ficateii de pui, lasa-i sa se scurga de apa pe un prosop de hartie, apoi da-i prin masina de tocat impreuna cu ceapa calita si miezul de franzela. Amesteca bine compozitia cu ouale batute, condimenteaz-o cu sare, piper si adauga in ea si faina.

Omogenizeaza amestecul, apoi formeaza chiftelute micute si pune-le la prajit in ulei incins. Poti servi chiftelele din ficat de pui cu cartofi, salata sau alaturi de un sos gustos de rosii ori unul cu smantana si usturoi.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Chitele din ficat de pui Chiftele Chiftele de pui

Ana Ionescu

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul