Urmareste-ne:

Cartofi cu rozmarin

Cartofii cu rozmarin se pot servi ca garnitura, langa friptura preferata, insa pot fi consumati si simpli, alaturi de o salata de vara.

cartofi-rozmarin

Foto: homeorganics.wordpress.com

Timp de preparare

35 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

8-10 cartofi medii (recomandati sunt cartofii rosii)

50 ml ulei de masline

2-3 catei de usturoi

1-2 crengute de rozmarin

sare, piper (dupa gust)

Mod de preparare

Spala cartofii de pamant, apoi curata-i de coaja (doar daca nu sunt noi - caz in care este suficient sa ii speli bine) si taie-i in bucati mari, pe lungime.

Pune cartofii la fiert cu putina sare si lasa-i sa fiarba aproximativ un sfert de ora. Cat sunt inca ferbinti, amesteca bucatile de cartofi cu uleiul de masline, firele de rozmarin si cateii de usturoi tocati marunt.

Presara dupa gust sare si piper. Pune cartofii intr-o tava si da-i la cuptorul incins in prealabil.

Lasa-i sa se rumeneasca circa 15 minute, pana ce observi ca devin usor aurii, iar furculita patrunde cu usurinta in ei.

Tipul bucatariei

Internationala

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cartofi cu rozmarin Cartofi Rozmarin

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul