Urmareste-ne:

Bulion de carne

Bulionul de carne este ca o supa consistenta, concentrata si se poate prepara cu legume si mirodenii dupa gust, constituind un pranz ideal pentru micutul tau.

Timp de preparare

60 min

Dificultate

Medie

Ingrediente

800 g carne de vita

1 os cu maduva

2 pulpe de pasare

3 morcovi potriviti

1 telina

1 pastarnac

1 radacina patrunjel

frunze patrunjel verde

1 ceapa

3 l apa

2 linguri otet

1 ou

sare

piper

Mod de preparare

Pune carnea si osul la fiert in apa rece cu putina sare la foc lent si, cand incepe sa fiarba, spumeaz-o.

Adauga zarzavatul taiat marunt si lasa-le la fiert pana cand zeama se reduce cam la jumatate. Strecoara supa si drege-o cu oul, pe care il bati cu putina supa si adauga-l peste zeama si pune si otetul.

La final, pune patrunjel verde tocat marunt, sare si piper dupa gust.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bulion de carne Reteta bulion de carne Retete copii

Ana Ionescu

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul