Budinca de macaroane cu sunca si sos de rosii

Budinca de macaroane cu sunca si sos de rosii este un preparat usor de gatit, foarte des intalnit in bucataria internationala.  

Timp de preparare

50 minute

Dificultate

Medie

Ingrediente

400 g macaroane

150 g sunca

100 g unt

200 ml sos de rosii

sare

piper

150 g cascaval ras

Mod de preparare

Pune pastele la fiert in apa clocotita cu sare si pregateste-le potrivit instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp, taie sunca fasii subtiri, apoi rumeneste-o in untul incins. Adauga sosul de rosii, sare si piper, dupa gust, apoi lasa amestecul la foc mic inca 5 minute.

Scoate macaroanele si lasa-le la scurs, apoi asaza-le intr-un vas termorezistent. Toarna amestecul de sunca si sos tomat peste macaroane, presara cascavalul, apoi da totul la cuptor, maxim 10 minute.

Serveste budinca fierbinte.

Tipul bucatariei

Internationala

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Budinca de macaroane Budinca de macaroane cu sunca Budinca de macaroane cu sunca si sos tomat

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:



Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul