Urmareste-ne:

Budinca de carne

Budinca de carne tocata se poate pregati din timp si este foarte satioasa.

budinca-carne

Timp de preparare

50 minute

Dificultate

Medie

Ingrediente

0,5 kg carne vita

3 linguri pesmet

1 lingura unt

sare

piper

5 oua

200 g smantana

verdeata

Mod de preparare

Pregateste mai intai un fel de sos, din oua, smantana, verdeata tocata, sare, piper si doua linguri de pesmet. Amesteca totul energic, pentru o buna omogenizare.

Caleste carnea timp de 10 minute, pana devine rumenie. Adauga carnea in sosul de smantana.

Unge o tava de chec cu putin ulei si tapeteaz-o cu o lingura de pesmet. Toarna amestecul de carne si pune budinca la copt, la 180 de grade, timp de 25 de minute.

Serveste budinca de carne calda, cu salata de legume sau rece, in sandvisuri.

Trucuri

Poti pregati budinca aceasta cu orice tip de carne, in functie de preferinta.

Tipul bucatariei

Internationala

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Budinca de carne Carne Budinca

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul