Porumb copt la gratar

| | Modificat: 2013-09-20 15:10:38

Porumbul copt la gratar este o gustare ideala pentru o mica petrecere alaturi de cativa prieteni. Se pregateste in doar cateva minute, are un gust delicios si este foarte hranitor.

porumb-copt

Timp de preparare

20 min

Dificultate

usor

Ingrediente

  6 porumbi mari

7 linguri de unt nesarat

1 ceasca de parmezan ras

2 catei de usturoi

sare si piper

Mod de preparare

Combina parmezanul cu untul si cu usturoiul si amesteca-le bine pana cand obtii o pasta omogena. Condimenteaza amestecul cu sare si piper dupa gust, apoi pune porumbii pe gratarul bine incins si lasa-i se se coaca pe ambele parti aproximativ 5 minute.

Dupa ce s-au rumenit indeajuns, unge-i cu amestecul de unt si parmezan si pune-i din nou pe gratar, aproximativ 1 minut, pentru a se aroma si fragezi. Serveste porumbul copt cald, simplu sau cu sos de usturoi si maioneza ori presarat cu parmezan ras.

Taguri Porumb copt Porumb copt cu parmezan Retete porumb copt

Citeste si despre

Articole de la parteneri