Piept de curcan marinat la gratar

Pieptul de curcan marinat la gratar este o mancare ideala pentru cina. Este usoara si satioasa in acelasi timp si are o aroma savuroasa. In plus, se pregateste si foarte usor.

Piept_de_curcan_marinat_la_gratar

Timp de preparare

 40 min

Dificultate

 usor

Ingrediente

2 piepti de curcan

80 g sare

100 g zahar

40 g ghimbir

40 g piper

20 g scortisoara

4 catei de usturoi

Mod de preparare

 Amesteca intr-o cratita sarea, zaharul, sarea, piperul, scortisoara si ghimbirul in 200 ml de apa si lasa-le sa fiarba aproximativ 10 minute. Redu focul si adauga peste compozitie inca 500 ml de apa.

Pune pieptul de curcan intr-un vas mai mare si adauga peste el usturoiul si marinata, apoi pune carnea la frigider pentru o noapte.

Pune pieptul de curcan marinat pe gratar si prajeste-l aproximativ 20 de minute.

Serveste pieptul de curcan cald, cu salata ori cu un sos de mustar.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Piept de curcan marinat Piept de curcan la gratar Retete curcan

Ana Ionescu

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:



Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul