Urmareste-ne:

Marmelada de caise

Marmelada de caise este mult mai aromata fata de alte tipuri de marmelade. Se serveste ca umplutura pentru diferite deserturi sau simpla, cu chifle proaspete.

marmelada-caise

Foto: 52kitchenadventures.com

Timp de preparare

180 de minute

Dificultate

mediu

Ingrediente

3 kg caise

1,5 kg zahar

2 plicuri zahar vanilat

Mod de preparare

Se spala caisele si se oparesc in apa clocotita. Se curata de coaja, apoi li se scot samburii. Se pun caisele intr-un vas la fiert, pana cand scade zeama pe care o lasa. Se adauga apoi zaharul si zaharul vanilat si se continua fierberea, pe foc mare pana cand se leaga compozitia.

Se adauga dupa preferinta si samburii pisati. Se ia marmelada de pe foc, se lasa la racit, dupa care se pune in borcane, care se introduc in cuptorul fierbinte.

Borcanele se vor capsa cu capace dupa ce s-au racit.

Tipul bucatariei

Internationala

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Marmelada de caise Caise Marmelada

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:



Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul