Urmareste-ne:

Hrean in otet

Hreanul in otet se poate conserva pentru iarna, dupa o reteta accesibila, pe care ti-o prezentam noi.

Timp de preparare

60 minute

Dificultate

Mediu

Ingrediente

3 radacini mari de hrean

3 linguri de zahar

1 lingura de sare

200 ml otet

100 ml apa

Mod de preparare

Spala hreanul si rade coaja cu un cutit, pentru a inlatura urmele de mizerie. Spala-l din nou in apa rece.

Rade hreanul pe razatoarea mica, apoi amesteca-l cu zaharul si sarea.

Sterilizeaza borcanele in care vei aseza hreanul.

Aseaza hreanul ras, amestecat cu zahar si sare.

Intr-o cratita fierbe apa cu otetul, iar atunci cand amestecul clocoteste, toarna-l peste hrean. Daca mai ai nevoie de un plus de acreala, mai poti incalzi niste otet pe care sa-l adaugi in borcane la final.

Trucuri

Pentru aceasta reteta ai nevoie de otet de 9 grade.

Tipul bucatariei

Internationala

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Hrean in otet Hrean Otet

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul