Urmareste-ne:

Gogosari in sos de rosii

Gogosarii in sos de rosii sunt mult mai gustosi fata de reteta clasica de gogosari in otet. Aceasta reteta face parte din categoria retetelor de conserve pentru iarna.

Timp de preparare

100 minute

Dificultate

Mediu

Ingrediente

3 kg de gogosari

0,4 l ulei

0,5 l apa

0,3 l otet

100 g zahar

100 g bulion

boabe de mustar

sare

piper

foi de dafin

Mod de preparare

Fierbe toate ingredientele, fara gogosari, timp de 30 de minute.

Intre timp, taie gogosarii felii subtiri, apoi da-i intr-un prim clocot.

Scoate gogosarii, aseaza-i in borcane, avand grija sa pui felii de gogosari doar in 3/4 din borcan.

Acopera gogosarii cu sos de rosii. Leaga borcanele cu celofan (sau capseaza-le), si pune-le la racit in paturi.

Gogosarii astfel preparati se servesc ca garnitura sau ca salata.

Tipul bucatariei

Internationala

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gogosari Sos de rosii Conserve de iarna

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul