Urmareste-ne:

Gogosari in otet

Gogosarii in otet sunt nelipsiti de pe masa in sezonul rece. Alaturi de snitele, piure sau friptura de porc, sunt foarte gustosi si revigoranti.

gogosari-otet

Timp de preparare

60 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

3 kg gogosari

3 l apa

500 ml otet

10 ml ulei

sare grunjoasa

20 g zahar

boabe de piper

boabe de mustar

foi de dafin

hrean

Mod de preparare

Spala bine gogosarii si taie-i la dimensiunea dorita. Pentru saramura, fierbe apa cu otetul, zaharul, uleiul, sarea, boabele de piper si mustar si foile de dafin.

Cand saramura incepe sa clocoteaza, adauga gogosarii. Amesteca continuu. Lasa pe foc pana cand incep sa isi schimbe culoarea.

Aseaza apoi gogosarii in borcane si adauga si bucatile de hrean. Toarna apoi saramura. Adauga si din mirodenii, piper, mustar si foi de dafin.

Sigileaza bine borcanele si aseaza-le sub paturi. Lasa asa pana a doua zi, cand depozitezi borcanele cu gogosari intr-un loc racoros.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Muraturi Conserve Gogosari

Mihaela Rotaru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul