Gogosari cu mustar

Gogosarii cu mustar reprezinta o reteta clasica de muraturi de iarna.

Timp de preparare

120 minute

Dificultate

Mediu

Ingrediente

5 kg gogosari (cantariti dupa curatare)

500 g zahar

500 ml ulei de floarea-soarelui

500 ml otet

500 g mustar simplu

2 linguri sare neiodata

1 plic boabe mustar

boabe de piper, foi de dafin

1 plic conservant muraturi

Mod de preparare

Gogosarii se curata de seminte si cotor, se spala in apa rece, apoi se taie felii. Se pun la fiert uleiul, zaharul, sarea, mustarul si otetul.

Cand lichidul respectiv incepe sa fiarba, trebuie sa adaugi gogosarii, boabele de mustar si foile de dafin si ii lasi pe foc aproximativ 10 minute pana se cuprind bine in sos toti. Se pune 1 plic de conservant.

Se pun gogosarii fierbinti in borcan si se lasa acoperiti de paturi, pana a doua zi.

Tipul bucatariei

Internationala

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gogosari cu mustar Mustar Conserve iarna

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:



Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul