Conserve de spanac

| | Modificat: 2012-08-30 14:26:19

Conservele de spanac sunt ideale in sezonul rece, atunci cand ai pofta de o mancare savuroasa. Se prepara usor si nu necesita multe ingrediente.

spanac

Timp de preparare

60 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

spanac

aspirina

Mod de preparare

Spala bine frunzele de spanac. Indeparteaza toate coditele. Opareste apoi spanacul in apa clocotita, timp de 5 minute, amestecand continuu.

Aseaza frunzele de spanac in borcane. Ai grija sa nu umpli borcanele cu spanac pana sus. Spanacul trebuie sa ocupe 3 sferturi din borcan. Restul se umple cu apa in care ai calit spanacul.

Amesteca apoi bine spanacul cu apa. Adauga in fiecare borcan cate o aspirina. Sigileaza bine borcanele si fierbe-le intr-o cratita cu apa clocotita, timp de 30 de minute.

Depoziteaza apoi spanacul intr-un loc racoros.

Taguri Conserve Spanac Aspirina

Citeste si despre

Articole de la parteneri