Urmareste-ne:

Compot de capsuni

Compotul de capsuni este extrem de savuros si poate fi un desert de vara sau de iarna, in functie de modul in care alegi sa il conservi.

compot-capsuni

Timp de preparare

50 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

500 g capsuni proaspete

150 - 200 g zahar

5 cani de apa

Mod de preparare

Curata capsunile de codite si spala-le bine.

Pune la fiert o cana de apa cu zaharul.

Atunci cand zaharul s-a topit aproape complet, adauga si restul de apa si las-o sa dea in clocot.

Adauga si capsunile. Lasa-le sa fiarba 10-15 minute, fara a amesteca in cratita.

Da cratita deoparte si lasa compotul sa se raceasca.

Daca vrei sa il pastrezi pentru iarna, pune-l in borcane, pe care le vei acoperi cu capace noi. Fierbe-le in baine-marie pentru 20 de minute. Inveleste-le apoi in paturi si lasa-le sa stea pana a doua zi dimineata. Pune-le apoi in locul unde pastrezi conservele.

Tipul bucatariei

Internationala

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Compot de capsune Compot Capsune

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul