Urmareste-ne:

Castraveti bulgaresti (murati)

Castravetii bulgaresti murati se prepara in otet si inlocuiesc cu succes salatele pentru o multime de preparate! Ei pot fi gatiti si in tocanite sau adaugati in diverse salate! Pot fi conservati atat iarna, cat si in restul anului!

castraveti-bulgaresti

Foto: sheknows.com

Timp de preparare

45 min.

Dificultate

medie

Ingrediente

1 kg castraveti

4 boabe de piper

1 lingurita rasa de boabe de mustar

cateva felii de ceapa

3-4 catei de usturoi

1 1/2 lingurite sare

2 lingurite zahar

180 ml otet

Mod de preparare

Spala foarte bine castravetii, cu tot cu coaja, si asaza-i intr-un borcan cu o capacitate de 1 l.

Presara printre ei ceapa, usturoi, boabe de piper si mustar, zahar si sare, iar la final adauga otetul. Completeaza borcanul cu apa, pana sus.

Pune borcanul la fiert intr-o cratita cu apa, cam un sfert de ora.

Inchide bine borcanul cu un capac etans.

Tipul bucatariei

romaneasca

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Castraveti bulgaresti Castraveti in otet Castraveti murati

Daniela Ganciu

Pasionata de cuvinte cu sens, puse in forme si ambalaje practice si utile pentru orice mamica sau viitor parinte. Intotdeauna scriu cu gandul ca articolul va deveni un ghid, un prieten, un ajutor pentru cititorii mei.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul