Urmareste-ne:

Cascaval marinat

Cascavalul marinat trebuie sa isi faca loc printre conservele tale de "muraturi" pentru sezonul rece. Este considerat o delicatesa si se poate transforma intr-o gustare rapida pentru cei dragi, dar si intr-un aperitiv ce va impresiona orice invitat care iti va trece pragul.

cascaval-marinat

Timp de preparare

10 min. + 14 zile (marinat)  

Dificultate

  usor

Ingrediente

cascaval nu foarte tare

cativa catei de usturoi

o crenguta de rozmarin

cateva boabe de piper

fulgi de ardei rosu (picant sau dulce, in functie de preferinte)

ulei de masline

Mod de preparare

Taie cascavalul cuburi si pune-le intr-un borcan, adaugand printre acestea cateii de usturoi usor zdrobiti. Amesteca piperul, rozmarinul tocat si fulgii de ardei si adauga-le peste cascaval. Toarna ulei de masline in borcan, pana cand cascavalul este complet acoperit.

Cascavalul marinat poate fi consumat dupa ce a fost tinut la marinat 2-3 zile la loc intunecos si racoros, apoi inca vreo 7-10 zile la frigider.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cascaval marinat Reteta cascaval marinat Retete cascaval

Daniela Ganciu

Pasionata de cuvinte cu sens, puse in forme si ambalaje practice si utile pentru orice mamica sau viitor parinte. Intotdeauna scriu cu gandul ca articolul va deveni un ghid, un prieten, un ajutor pentru cititorii mei.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul