Urmareste-ne:

Zdrente (pentru ciorbe)

Zdrentele de ou dau ciorbelor un gust deosebit si mai multa consistenta.

Timp de preparare

10 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

100 g faina

2 oua

sare

piper

boia, verdeata uscata (optional)

Mod de preparare

Amesteca ouale batute cu faina, pana obtii o compozitie omogena, fara cocoloase. Pune sare si piper, dupa gust.

Pune compozitia respectiva intr-un cornet de hartie, apoi, cu ajutorul acestuia, toarna compozitia in zeama de ciorba fierbinte, care clocoteste. Vor rezulta bucatele de aluat, asa-numitele zdrente pentru ciorba.

Ciorba trebuie lasata la fiert inca 10-15 minute, ca sa fiarba bine si zdrentele. In caz contrar risti ca aluatul sa ramana crud la mijloc.

Trucuri

Poti imbogati gustul zdrentelor pentru ciorba cu putina boia sau cu verdeturi uscate.

Tipul bucatariei

Internationala

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Zdrente Zdrente pentru ciorba Ciorba

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul