Urmareste-ne:

Ciorba de vita si sfecla rosie

Ciorba de vita cu sfecla rosie este o reteta care te ajuta sa diversifici gama de supe si ciorbe pe care o servesti familiei tale. Sfecla completeaza perfect ansamblul de legume si carne de vita din reteta clasica, oferindu-i un gust desavarsit!

ciorba-sfecla

Timp de preparare

80 min.  

Dificultate

usor

Ingrediente

600 g sfecla rosie
400 g carne de vita
500 ml bors
1 bucata mica telina
1 ceapa mare
3 morcovi
1 radacina pastarnac
1/4 varza
2 foi dafin
3-4 linguri de bulion
1 lingura de faina
1 legatura de marar
2-3 linguri ulei de floarea-soarelui
1 ceasca de smantana
sare

Mod de preparare

Curata toate legumele si spala-le, apoi taie-le bucatele mici sau fasii si pune-le la calit impreuna cu dafinul, intr-o oala mare, in care pui ulei la incins. Dupa ce zarzavaturile s-au calit, adauga 3- 3.5 l apa fierbinte si sare.

Adauga si carnea taiata cubulete sau fasii. Lasa totul sa fiarba la foc mic. Intre timp, amesteca faina cu smantana si bulionul, adauga o cana de bors si apoi toarna tot amestecul in oala. Da sfecla pe razatoare si adaug-o in ciorba, pune si restul de bors si lasa la fiert pana cand carnea devine moale.

Ciorba se serveste cu marar tocat si smantana.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ciorba vita sfecla Ciorba vita Ciorba sfecla

Daniela Ganciu

Pasionata de cuvinte cu sens, puse in forme si ambalaje practice si utile pentru orice mamica sau viitor parinte. Intotdeauna scriu cu gandul ca articolul va deveni un ghid, un prieten, un ajutor pentru cititorii mei.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul