Urmareste-ne:

Ciorba de miel

Nici ciorba de miel nu trebuie sa lipseasca dintre bucatele traditionale de pe masa de Paste. Iata reteta noastra.

ciorba-miel

Timp de preparare

90 minute

Dificultate

Medie

Ingrediente

2 litri apa

1 kg carne

2 morcovi

1/2 telina

1 ardei gras verde

2 cepe

0,5 l suc de rosii

leustean

sare

piper

Mod de preparare

Taie carnea de miel in bucati mari, pe care le pui la fiert in apa rece cu sare.

Cand da in clocot, adaugi zarzavatul taiat cubulete mici sau dat prin razatoarea mare si lasi la fiert, circa 30 de minute.

Incerci din cand in cand daca este fiarta carnea, iar daca nu, mai lasi pe foc, apoi potrivesti ciorba de gust, adaugi apa daca mai e nevoie si la ultimul clocot adaugi sucul de rosii si leusteanul.

Trucuri

Serveste aceasta ciorba cu zdrente de ou si smantana grasa.

Adauga zeama de varza pentru un gust deosebit.

Tipul bucatariei

Romaneasca

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ciorba de miel Ciorbe Mancare traditionala

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul