Urmareste-ne:

Ciorba acra de gasca

Ingrediente

Carne de gasca

Morcov

Ceapa

Ardei gras

Pastarnac

Zeama de varza

Sare

Mod de preparare

Fierbem bine carnita de gasca, adunand spuma care se formeaza deasupra.

Cand carnea incepe sa se fragezeasca (sa se fiarba) adaugam legumele (morcov, ceapa, ardei gras, pastarnac) si treptat adaugam zeama de varza si sarea, dupa gust!

Reteta recomandata si gatita de Alis Adelina.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Carne de gasca Morcov Ceapa

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul