Urmareste-ne:

Bors de legume cu perisoare

Borsul de legume cu perisoare se serveste cald, cu multa verdeata deasupra.

bors-perisoare

Timp de preparare

80 minute

Dificultate

Mediu

Ingrediente

450 g carne tocata

2 linguri de orez

1 felie subtire franzela uscata

1 morcov

1 telina mica

1 ceapa alba

1/2 legatura patrunjel

450g rosii la conserva/ proaspete

500 ml bors

sare, piper

Mod de preparare

Pune o oala cu 2 l de apa la fiert la foc mare, apoi adauga legumele curatate si taiate cubulete, insa ai grija sa pastrezi 1/3 din ceapa pentru perisoare.

Pentru perisoare, inmoaie felia de paine si tai-o marunt, amesteca cu carnea, orezul, ceapa ramasa, 1/4 din patrunjelul tocat marut, sare si piper. Formeaza bilute egale, pe care le pui in oala cu legume.

Lasa ciorba la fiert 25 de minute, adauga rosiile si borsul, apoi presara si verdeata tocata.

Tipul bucatariei

Romaneasca

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bors de legume Bors de legume cu perisoare Legume

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul