Urmareste-ne:

Bors de crap

Borsul de crap este un preparat foarte gustos, care se prepara destul de simplu daca ai la indemana cateva secrete.

bors-crap

Foto: hobaia.ro

Timp de preparare

120 minute

Dificultate

Medie

Ingrediente

1,5 kg peste

3 l apa

3 morcovi

200 g albitura

3 cepe

2 ardei grasi

100 ml ulei

pasta tomate

1 kg rosii

sare

1/2 l bors

verdeata proaspata (leustean, patrunjel)

Mod de preparare

Curata pestele de solzi si intestine, spala-l in apa rece, portioneaza-l si sareaza-l.

Curata zarzavatul, spala-l si taie-l felii pe lungime. Curata ceapa si tai-o marunt. Curata rosiile si toaca-le cubulete.

Caleste ceapa si ardeii in ulei incins.

Pune apa la fiert, adauga bucatile de peste si toate zarzavaturile, lasand rosiile deoparte.

Lasa zeama sa fiarba circa 50 de minute, adauga rosiile, potriveste de gust cu sare, piper si bors (fiert separat) si mai lasa totul la fiert inca 15 minute.

Serveste borsul de crap cu verdeata proaspata deasupra.

Tipul bucatariei

Romaneasca

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bors de crap Bors Crap

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul