Urmareste-ne:

Snitel vienez

Snitelul vienez este un preparat extrem de popular, care se pregateste rapid, fiind foarte apreciat pentru versatilitatea sa. Se poate consuma atat cald, cat si rece, ca fel principal alaturi de o garnitura de cartofi natur, cat si ca aperitiv.

snitel_vienez

Timp de preparare

 30 min

Dificultate

 usor

Ingrediente

2 bucati carne de vita

1 ou

2 linguri faina

2-3 linguri pesmet

sare si piper

1 sfert de lamaie

ulei  

Mod de preparare

Curata bine carnea de vita si elimina zgarciurile. Bate-o cu un ciocan, pana cand grosimea carnii ajunge la jumatate fata de grosimea initiala.

Intr-un bol, amesteca faina cu putina sare si piper.

Separat, intr-un alt vas, bate oul cu o lingura de apa.

Trece fiecare bucata de carne prin faina, apoi prin ou si pesmet, apoi prajeste-le in baie de ulei si scoate-le pe o hartie pentru a elimina excesul de ulei.

Poti servi snitelul vienez alaturi de o salata de cartofi, decorat cu lamaie.

Sursa foto: assets.sport.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Snitel vienez Reteta snitel Snitele reteta

Ana Ionescu

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul