Urmareste-ne:

Rulouri cu spanac si feta

Rulourile cu spanac si feta se servesc ca aperitive, alaturi de alte preparate, in cadrul petrecerilor cu bufet suedez si nu numai.

rulouri-feta-spanac

Foto: kuali.com

Timp de preparare

50 minute

Dificultate

mediu

Ingrediente

300 g foi pentru placinta

200 g frunze de spanac spalate si uscate

200 branza feta

1 ou mare

marar, patrunjel

1 lingura ulei de masline

sare

piper

100 g unt topit

Mod de preparare

Intr-o tigaie incinge uleiul, adauga spanacul si lasa sa se inmoaie. Scoate intr-o strecuratoare si toaca marunt spanacul, apoi pune-l intr-un bol mare.

Marunteste branza feta peste spanac si adauga oul, verdeturile tocate, sare si piper. Unge cu unt topit prima foaie si apoi pune-o si pe a doua peste prima si unge. Taie foile pe lung, in doua, pune o lingura de umplutura de branza feta si spanac la capatul dreptunghiului de aluat, lasa o margine de 2 cm pe ambele parti.

Ruleaza aluatul peste umplutura cat sa o inchida, apoi pliaza ambele capete si continua sa rulezi ca si cum faci o tigareta. Repeta procesul cu celelalte foi.

Pune rulourile la cuptor 20-30 de minute, pana cand devin fragede si rumene.

Tipul bucatariei

Internationala

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Rulouri cu spanac si feta Feta Rulouri

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul