Rosii umplute cu branza de vaci

| | Modificat: 2017-06-26 17:27:50

Rosiile umplute cu branza se pot pregati ca aperitive reci pentru petreceri, insa reprezinta si o alternativa pentru o cina usoara, de vara.

rosii-umplute-aperitiv

Timp de preparare: 20 minute

Dificultate: Usor

Ingrediente

8 rosii micute

100 g branza de vaci

100 g telemea

50 g unt

1/2 legatura marar

sare, piper 

Mod de preparare

Se spala rosiile, apoi li se taie capacul si se scobesc cu lingurita. Se lasa la scurs. Mararul se spala, se zvanta si se toaca marunt.

Branzeturile se dau prin sita fina de la masina de tocat, se amesteca cu untul frecat spuma si cu mararul. Se freaca bine compozitia pana se omogenizeaza. Se vor umple rosiile cu respectiva compozitie apoi si se aseaza pe foi de salata- puse pe platou.

Se da totul la rece, pana in momentul servirii. Optional, rosiile umplute se pot decora cu bucati de masline deasupra.  

Tipul bucatariei: Internatioanala 

Taguri Rosii Rosii umplute cu branza de vaci Branza de vaci

Citeste si despre

Articole de la parteneri