Urmareste-ne:

Rosii pane

Rosiile pane sunt foarte delicioase si reprezinta o reteta simpla de sezon, ideala pentru micul-dejun. Se servesc cu felii de bagheta neagra alaturi sau focaccia.

rosii-pane

Timp de preparare

25 minute

Dificultate

Medie

Ingrediente

3 rosii mari

100 g faina

sare

piper

50 g unt

2 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Spala rosiile in apa rece, apoi sterge-le cu un prosop curat.

Taie rosiile in felii potrivite, pe orizontala.

Separat, amesteca faina, sarea si piperul intr-un bol incapator.

Tavaleste feliile de rosii prin faina, apoi pune-le la prajit in uleiul si untul incins.

Lasa rosiile sa se rumeneasca pe fiecare parte, cate 2-3 minute. Scoate feliile de rosii la scurs, pe prosoape de hartie, astfel incat sa se absoarba excesul de grasime.

Trucuri

Serveste rosiile pane presarate cu verdeata deasupra.

Tipul bucatariei

Internationala

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Rosii pane Rosii Aperitive

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul