Placinta cu branza sarata

Placinta cu branza sarata se poate servi ca aperitiv, la o masa cu multi invitati sau poate ajunge in pachetelul de scoala al copilului tau.

placinta-branza-sarata

Foto: aromedinbucatarie.wordpress.com

Timp de preparare

50 minute

Dificultate

Medie

Ingrediente

250 g branza sarata, de oaie

200 ml sana

200 ml smantana

6 oua

200 g foi de placinta (1/2 pachet)

ulei (pentru uns)

Mod de preparare

Rade branza, amestec-o cu ouale, smantana si sana, astfel incat sa obtii o compozitie fluida.

Intr-o tava mica si adanca, tapetata cu hartie de copt, aseaza o prima foaie de placinta, unsa cu putin ulei, apoi acoper-o cu un polonic din compozitia de lactate.

Procedeaza in acest mod pana la terminarea intregii cantitati de foi de placinta si a compozitiei de branza.

Pune placinta la copt, in cuptorul preincalzit, circa 25 de minute.

Scoate placinta din cuptor cand devine aurie, apoi las-o la racit.

Serveste placinta rece, taiata cubulete.

Trucuri

Tava folosita are dimensiunea de 20x30 cm.

Presara seminte de susan sau in deasupra placintei, inainte de a o baga la copt.

Tipul bucatariei

Internationala

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Aperitive Placinta cu branza sarata Branza sarata

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:



Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul