Urmareste-ne:

Pasta de peste afumat

Pasta de peste afumat este un aperitiv usor de pregatit, care se poate servi pe felii de bagheta neagra sau chiar ca umplutura pentru foitaj.

pasta-peste-afumat

Foto: dreamcuisine.co.nz

Timp de preparare

20 minute

Dificultate

Usoara

Ingrediente

300 g peste afumat (macrou)

100 g unt gras

piper

sare

oregano uscat

1 praf boia

Mod de preparare

Curata bine pestele afumat de oase si piele, apoi marunteste-l in bucati mici.

Intr-un bol incapator, pune pestele si untul la temperatura camerei, apoi mixeaza-le cu ajutorul unui blender.

Potriveste de gust pasta obtinuta, adaugand putin piper, sare, boia dulce si oregano uscat.

Trucuri

Gusta pasta inainte de a potrivi de sare, deoarece pestele este destul de sarat.

Inlocuieste jumate din cantitatea de unt cu crema de branza, pentru a obtine un produs mai savuros si mai fin.

Tipul bucatariei

Internationala

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Paste de peste Peste Aperitive

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul