Urmareste-ne:

Pasta de ficat

Pasta de ficat reprezinta o alternativa sanatoasa si foarte gustoasa a pateului de ficat din comert. Este hranitoare si are toate sansele sa fie pe placul copilului tau!

pasta-ficat

Foto: catastrophysicist.wordpress.com

Timp de preparare

30 minute

Dificultate

Medie

Ingrediente

200 g ficat crud (la alegere: porc, pui, vita)

1 ou fiert tare

1 ceapa

4 lingurite unt

verdeata proaspata

sare

Mod de preparare

Toaca ficatul crud in masina de tocat carne, apoi pune la inabusit ceapa in untul bine incins, alaturi de patrunjelul verde.

Amesteca ceapa inabusita cu ficatul tocat, dar tine cont de faptul ca amestecul trebuie facut cand ceapa este inca fierbinte.

Adauga la final oul fiert, tocat cat mai marunt, si untul. Adauga sare, dupa gust.

Serveste pasta de ficat cu paine prajita, ornament de verdeata si rosii proaspete alaturi.

Pastreaza pasta de ficat in cutii inchise ermetic.

Trucuri

Foloseste ficat cat mai proaspat.

Tipul bucatariei

Internationala

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Pasta de ficat Ficat Pate de ficat

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul